Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dahles Auto Fredrikstad et komplett, moderne bilanlegg.

Vi håper at du trives hos oss, og får den servicen du forventer. Vi skal gjøre ting riktig første gang, til avtalt tid, og til avtalt pris. Vi har satt oss som mål å bli bedre enn våre konkurrenter, både på kvalitet og service. Skulle du mot formodning oppleve at din erfaring med oss ikke står i forhold til ovennevnte, ber vi om at du sier fra til oss. Vi lover å ta deg på alvor. Du er alltid velkommen hos Dahles Auto Fredrikstad!

Vi har nå blitt en del av Dahles Gruppen, og representerer nå en sterk lokal forhandlergruppering i nedre Glomma regionen. Dette gjør oss enda bedre i stand til å ivareta våre kunder. Vi kan tilby en komplett meny av bilholdstjenester som service og vedlikeholdsavtaler, dekkhotell, finansiering, forsikring og bilpleie.

Vi har en lang og stolt historie. Det hele startet i 1916 med Halstensens Autoverksted i Brochtgate 17 i Fredrikstad.Relasjonen til Harald A. Møller startet tidlig med salg av Dodge, og etter krigen fikk vi raskt agenturet på Volkswagen i Fredrikstad.

I 1973 flyttet vi til dagens lokaler i Stabburveien 3.

Etter bare et år i nye lokaler fikk vi i 1974 agenturet på Audi.

Vi er ydmyke og takknemlige for alle våre lojale kunder, nye og gamle, som stadig stiller krav til oss, og utfordrer oss til å gjøre en enda bedre jobb.

Dahles Auto Fredrikstad

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.